Tornar al Blog

Com es pot tenir un somriure més bonic?

dona amb somriure bonic
06/12/2018 |

Tenir un somriure gran i bonic pot fer meravelles. D’una banda, s’encomana i el sol fet de somriure, fins i tot si un està trist, pot millorar l’estat d’ànim.

El problema arriba quan un se sent descontent o fins i tot avergonyit del seu somriure, ja sigui perquè té dents trencades, tortes o tacades, o té mal alè.

Aquí hi ha alguns consells per resoldre el problema i recuperar un somriure enlluernador:

  • Raspallar-se les dents i fer servir fil dental són vitals per preservar el somriure. Cal raspallar-se les dents almenys dos minuts, sense oblidar la part posterior de les dents. Fer servir el fil dental a diari és tan important com raspallar-se per arribar a les zones on no arriba el raspall.
  • Unes dents fortes són necessàries per menjar bé, i menjar bé és necessari per tenir unes dents fortes. Les verdures crues i fresques ajuden a mantenir netes les dents. La llet, el formatge, el pollastre i les nous proporcionen nutrients que reparen l’esmalt dental. A més, disminuir la ingesta de sucres prevé l’aparició de càries.
  • Les taques superficials generalment les causa el cafè, el te, el vi o el tabac, mentre que les més profundes es deuen a medicaments, lesions o infeccions. En funció del tipus i el grau de tinció, es poden obtenir bons resultats amb els tractaments blanquejadors.

A més de seguir aquests consells i cures bucodentals, l’odontologia estètica pot ajudar-te a aconseguir el somriure que desitges. Encara que la majoria de les persones pensen que es tracta de tractaments solament relacionats amb les facetes o l’emblanquiment dental, l’odontologia estètica és molt més que això. Engloba tractaments d’ortodòncia, reposicionament de peces perdudes, correcció del color de les dents…

L’objectiu primordial de tots els tractaments dentals és conservar i mantenir la funció de les dents de manera òptima, però combinat amb l’estètica. De fet, un somriure bonic ens ajudarà a tenir una major confiança en nosaltres mateixos.

Finalment, l’evolució tecnològica ha estat un aspecte clau en això, ja que mitjançant programari és possible realitzar el Disseny Digital del Somriure, un procés on, amb fotografies i vídeos d’alta qualitat, el pacient podrà comprovar de manera visual el seu tractament i procés de restauració, a més de participar en ell ajudant el dentista a aconseguir l’objectiu de somriure desitjat. Per als professionals, és una eina òptima que facilita el diagnòstic a més de ser un procés clínic molt més eficient.

 

Nueva llamada a la acción
Todo sobre blanqueamientos dentales
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques