Avís legal

En compliment del que exigeix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que l’entitat que presta els serveis dentals que s’ofereixen a l’adreça electrònica www.segurcaixaadeslas.es és la societat mercantil ADESLAS DENTAL, SA Societat Unipersonal, amb domicili social al carrer de Joaquín Costa, 35, 28002, Madrid, i NIF A-79347266, l’objecte social de la qual és, entre d’altres, organitzar la prestació de serveis mèdics d’odontoestomatologia, com ara l’odontologia general, l’ortodòncia, l’odontopediatria, l’endodòncia i la cirurgia oral. Aquesta societat està participada totalment per la mercantil SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES.

El nom d’ADESLAS DENTAL, SA Societat Universonal, les marques o els signes d’identitat corporativa de qualsevol tipus que apareguin en aquest lloc web són propietat d’aquesta societat, sense que es pugui entendre que per accedir al lloc web o els serveis que s’hi faciliten i fer-los servir l’usuari té cap dret sobre les marques, els noms comercials o els signes distintius esmentats.

Així mateix, els continguts a què s’accedeix a través d’aquest lloc web són propietat intel·lectual d’ADESLAS DENTAL, SA Societat Unipersonal, sense que es pugui entendre que s’han cedit a l’usuari, en virtut del que estableix aquest avís legal, cap dels drets d’explotació que hi hagi o hi pugui haver sobre aquests continguts més enllà dels que estrictament necessaris per poder fer servir tant aquest lloc web com els seus serveis.

Informació sobre els serveis que s’ofereixen

Tenint en compte la particularitat dels serveis que s’ofereixen a través d’aquest lloc web, es dóna una informació bàsica i general sobre cada un. Això no obstant, la informació concreta i detallada d’aquests serveis i la que exigeix el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per defensar els consumidors i els usuaris i altres lleis complementàries, es troba a disposició de les persones interessades en qualsevol de les Clíniques Dentals Adeslas. Es pot posar en contacte amb ADESLAS DENTAL, SA Societat Unipersonal a través de correu postal a l’adreça del domicili social de l’entitat.