BLANQUEIG DENTAL LED

Retorna lluminositat a les teves dents i recupera el seu color natural.

Aquest tractament és per a tu si…

Tens sensibilitat dental i vols recuperar la blancor de les dents.

Què és el blanqueig dental LED?

El blanqueig dental LED és el tractament més modern dels processos de blanqueig estètics.

Els últims anys s’ha tornat molt popular, en ser l’hereu i el substitut tecnològic dels blanqueigs dentals amb làser. De fet, tenen característiques similars i els mateixos avantatges. L’única i gran diferència entre ambdós és que el blanqueig dental LED té una intensitat inferior i presenta menys contraindicacions per a l’esmalt dental del pacient. Això és gràcies, principalment, a la llum LED, que, a més de ser freda i no desprendre escalfor, es concentra en punts menys concrets de la superfície de cada dent. Dins dels aspectes tècnics de el blanqueig dental, els fotons de llum s’agrupen en una sola freqüència, de manera que la llum LED és menys intensa i concentrada.

Com que la llum LED és menys forta i condensada, durant el tractament es pot cobrir una àrea de la dentadura més àmplia, de manera que es pot fer el blanqueig de totes les dents alhora. Això accelera el procés de blanqueig i causa menys molèsties a l’esmalt dental.

Avantatges del blanqueig dental LED

Actualment, el blanqueig dental LED és el que trien més els pacients que volen aconseguir un somriure més blanc i perfecte. Aquest tractament té molts avantatges, a més dels estètics, que ajudaran el pacient a millorar la qualitat de vida i la salut bucodental.

  • Blanqueig sense molèsties. Com que el blanqueig dental LED fa servir l’última tecnologia, el procediment causa unes molèsties mínimes, o cap, al pacient. De fet, com que la llum LED és menys perjudicial que la làser, aquest tractament es converteix en la millor opció per a persones que tenen problemes de sensibilitat dental.
  • Rapidesa del tractament. Els resultats del procés de blanqueig LED es poden veure normalment des de la primera sessió, en funció de cada cas i de les característiques dentals de cada pacient. Malgrat que el procés no és tan ràpid com el blanqueig amb làser, el pacient pot gaudir d’un somriure perfecte gairebé en el mateix període de temps.
  • Somriure blanc i perfecte. Cada vegada som més conscients de la importància de tenir unes dents blanques i alineades i una bona salut bucodental. Gràcies a la tecnologia LED, aconseguir un somriure impecable és molt més senzill i segur, ja que s’adapta fins i tot a les boques més sensibles.
  • Promou la higiene dental. Mantenir una higiene bucodental excel·lent és la millor manera de conservar el somriure blanc i perfecte que s’aconsegueix després del tractament de blanqueig LED. A més de la part estètica, gràcies a les noves rutines de cura dental adquirides després de el blanqueig, el pacient veurà una millora considerable també en la salut de la boca.

Fases del blanqueig dental LED

El blanqueig dental amb LED és un procediment ràpid i eficaç. Moltes vegades, aquest tipus de tractament es complementa amb altres tècniques que els pacients poden fer des de casa.

A més de filtrar les emissions infraroges i minimitzar la quantitat d’escalfor i el dany al qual s’exposen les dents, els llums de LED estan dissenyats per cobrir totes les dents alhora. Això fa que les sessions siguin més curtes que amb la tecnologia làser.

El blanqueig dental LED consta de les fases següents:

1. Primer, un expert en tractaments estètics dentals aplica un protector de genives per evitar irritacions o cremades causades pel gel blanquejant i, a continuació, s’aplica el gel sobre les dents que s’han de tractar.

2. Després, es fa el procés de fotoactivació. Mitjançant un llum LED que emet una llum blava freda, les molècules d’aquest gel blanquejant s’activen i acceleren l’alliberament de les substàncies blanquejants del peròxid.

Al contrari que el blanqueig dental làser, que només es pot fer una vegada per sessió, amb el blanqueig dental LED es poden programar, en una sola cita, diverses sessions de fotoactivació. Així es poden obtenir una grans resultats més ràpidament.

Quan el pacient hagi aconseguit un somriure blanc i perfecte mitjançant el
tractament de blanqueig LED, aquest pot durar entre 6 i 12 mesos, sempre que es tinguin en compte les directrius i els consells de l’especialista quant a la cura i la higiene bucodental.

Preus

Aquests preus són orientatius per a tractaments complets
Amb assegurança
i Precio para asegurados de Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental MAX, MyBox Salud, Adeslas Dental Óptima, Adeslas Dental Autónomos, Adeslas Dental Negocios y Empresas
Sense assegurança
Blanqueig LED a clínica
Amb assegurança
i Precio para asegurados de Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental MAX, MyBox Salud, Adeslas Dental Óptima, Adeslas Dental Autónomos, Adeslas Dental Negocios y Empresas
280 €
Sense assegurança
415 €
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any

+