BLANQUEIG DENTAL A DOMICILI

Retorna lluminositat a les teves dents i recupera el seu color natural.

Aquest tractament és per a tu si…

Vols recuperar la blancor de les dents còmodament a casa.

Què és el blanqueig dental a domicili?

El blanqueig t dental a domicili és un tipus de tractament estètic que aconsegueix aclarir la tonalitat de l’esmalt de les dents i eliminar les taques i la decoloració des de casa. Es fa mitjançant unes fèrules personalitzades i fetes a la mida de la dentadura de cada pacient.

Els últims anys s’ha tornat molt popular, ja que és un mètode força econòmic i fiable per emblanquir les dents sense que calgui fer el procediment a la consulta del dentista.

El tractament del blanqueig dental consisteix a col·locar a l’interior de les fèrules un gel blanquejant semblant al que es fa servir en els mètodes de blanqueig per làser o per llum LED.

Com que aquest gel no és tan potent (sol ser un 10 % o un 20 % del concentrat que es fa servir a les consultes), les fèrules es poden portar durant un període de temps llarg, segons la recomanació i la planificació del dentista per a cada cas.

Moltes vegades, el blanqueig dental a domicili es pot completar amb algun tipus de pasta de dents blanquejant, que fa que el procés aconsegueixi uns resultats més ràpids i que el blanc final duri molt més temps.

Blanqueig dental a domicili combinat amb altres tractaments

A diferència dels tractaments anteriors, el blanqueig dental a domicili es pot combinar amb un altre tipus de mètodes blanquejants. Per aconseguir uns resultats millors, el pacient pot optar per un tractament de blanqueig amb làser o LED a la clínica, acompanyat de les fèrules. Això farà que s’obtingui un resultat més ràpid i que es conservi durant més temps, sense que calgui acudir novament a la consulta de l’especialista.

Avantatges del blanqueig dental a domicili

El blanqueig dental a domicili ha guanyat popularitat perquè és molt còmode i eficaç i té un preu més baix que els mètodes que s’apliquen a la consulta del dentista. A més d’aconseguir un somriure blanc i perfecte, el blanqueig a domicili té els avantatges següents:

  • Comoditat. El blanqueig dental a domicili és el més còmode de tots, ja que és el mateix pacient qui fa el tractament quan vol després d’haver-se fet la fèrula personalitzada.
  • Blanqueig sense molèsties. El blanqueig dental a domicili no fa servir cap tipus de llum per activar els components dels gels blanquejants (com els mètodes amb raigs làser o amb llums LED). Si se segueixen les pautes del dentista, no hi ha cap risc de contraindicacions durant el tractament, com ara molèsties a les genives o danys a l’esmalt dental.
  • Rapidesa del tractament. Els resultats d’aquest mètode es poden veure des de les primeres setmanes, encara que molts pensin que el procés de blanqueig dental a domicili és molt més lent que el de raigs làser o LED. Com que les dents estan exposades durant més temps al gel blanquejant, la tonalitat desitjada s’aconsegueix pràcticament en el mateix termini que amb altres tractaments.
  • Somriure blanc i perfecte. Amb el blanqueig dental a domicili també es poden aconseguir unes dents blanques i perfectes, que faran que el pacient se senti més bé amb la seva imatge i amb el seu somriure.
  • Millora la higiene bucodental. El pacient s’ha de posar les fèrules amb el gel després de fer una neteja bucodental exhaustiva, que millorarà de manera progressiva la higiene i la salut de la boca.

Fases de el blanqueig dental a domicili

Encara que el tractament de blanqueig dental a domicili es fa a casa, el pacient ha d’anar un parell de vegades a la consulta del dentista abans de començar el procés, ja que cal fer un estudi abans de crear les fèrules i l’especialista ha d’explicar al pacient com ha de fer el tractament de manera correcta.

1.  En primer lloc, es prenen impressions de l’arcada superior i inferior amb l’última tecnologia d’escàner i fotografia 3D o amb impressions convencionals. Amb aquestes mesures, es fan les fèrules personalitzades per encaixar perfectament a cada dent i mantenir en tot moment el gel blanquejant en contacte amb les dents.

2.  Durant la segona cita, quan ja estan fabricades les fèrules a la mida de la dentadura del pacient, el dentista li dona les instruccions pertinents per portar a terme el tractament. Normalment, la primera vegada que es col·loquen les fèrules i el gel blanquejant se sol fer a la consulta, perquè el procediment quedi completament clar.

El tractament de blanqueig dental a domicili implica més compromís per part del pacient, amb la intenció de reduir al mínim el nombre de cites a la consulta del dentista, que generalment es fan per controlar els resultats.

Si es vol aconseguir un somriure més blanc i perfecte i en el període de temps estimat, el pacient ha de seguir amb exactitud les instruccions del dentista, mantenir una higiene bucodental excel·lent i evitar mals hàbits que poden ser contraproduents per al tractament blanquejant, com ara fumar o prendre begudes i menjars amb uns nivells alts de sucre i colorants.

Preus

Aquests preus són orientatius per a tractaments complets
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
Sense assegurança
Blanqueig dental a domicili
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
170 €
Sense assegurança
245 €
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any

+