BLANQUEIG DENTAL COMBINAT

Retorna lluminositat a les teves dents i recupera el seu color natural.

Aquest tractament és per a tu si…

Vols recuperar la blancor de les dents i que et duri més temps.

Què és el blanqueig dental combinat?

El blanqueig dental combinat és un tractament d’odontologia que combina dos procediments: una part es fa a la clínica amb l’ajuda d’un especialista i l’altra part la fa el pacient a casa.

L’objectiu és el mateix que el de qualsevol altre blanqueig dental, és a dir, aconseguir aclarir diversos tons el color de l’esmalt de les peces dentals i eliminar les taques i la decoloració.

Per fer-ho, l’especialista fa servir un compost químic conegut com a peròxid d’hidrogen o de carbamida d’alta concentració. A la clínica, l’especialista aplica el producte i després l’activa amb l’ajut d’un LED o un làser especial per a aquest tractament.

D’altra banda, el pacient, que continua el tractament pel seu compte a casa, s’aplica unes fèrules sobre les dents que tenen una concentració més baixa de peròxid d’hidrogen durant unes hores al dia.

Tipus de blanqueig dental combinat

Com passa amb altres tipus de blanqueig, hi ha dos tipus de blanqueig dental combinat en funció del tipus de dents:

Blanqueig en dents vitals

És el blanqueig que es fa servir més gràcies al fet que combina l’efectivitat del tractament a la clínica amb la comoditat de continuar-lo i potenciar-ne els efectes des de casa. Al seu torn, aquest tractament es pot dividir en funció de la llum que es faci servir:

  • Amb llum LED, que activa les molècules del gel blanquejant amb una llum blava que emet el LED. Els resultats són excel·lents i duradors, especialment si es manté una higiene bucodental correcta.
  • Amb llum làser, més ràpid i eficaç en activar el gel blanquejant. Els efectes són, en general, menys duradors que els de llum LED.

Avantatges del blanqueig dental combinat

  • Es tracta d’un procediment molt més efectiu que el blanqueig t dental convencional.
  • S’aconsegueixen resultats en un període de temps molt més reduït que amb els blanqueigs convencionals. En concret, els primers efectes es perceben aproximadament al cap d’un mes de tractament.
  • Gràcies a l’ús de la llum làser i de la combinació amb el procediment domiciliari, s’aconsegueixen uns resultats millors i molt més prolongats en el temps.

Evidentment, el blanqueig dental combinat també té els avantatges d’altres tipus de blanqueig, com ara:

  • Un somriure molt més blanc, que és, sens dubte, la veritable raó de ser d’aquest tipus de tractament. Aquesta possibilitat millora l’autoestima del pacient, la qual cosa dona més seguretat i confiança en un mateix.
  • És un procés pràcticament indolor i sense molèsties per a qui el rep. Aquesta és una diferència important respecte a altres tractaments dentals que solen provocar dolor o molèsties.
  • Contribueix a millorar la salut bucodental, ja que el tractament i el manteniment posterior impliquen cuidar la salut dental i mantenir una higiene alta, com sempre recomanen els especialistes.

Tractament molt durador a llarg termini si es mantenen uns hàbits apropiats. Generalment, dura menys en persones que fumen o beuen cafè, te o vi negre amb regularitat.

Fases del tractament del blanqueig dental combinat

Les fases clíniques d’aquest procediment no difereixen respecte als tractaments convencionals. La diferència fonamental és que el tractament el continua a casa el pacient. Les etapes són, per tant, les següents:

1. La primera fase és fer una revisió bucodental amb l’objectiu de detectar la presència de malalties bucodentals, com la càries

2. Després de descartar possibles malalties que poguessin afectar el tractament, es fa una neteja completa de la boca.

3. La tercera fase consisteix a prendre una mostra de tota la boca per comprovar quin és el to actual de les dents i definir el tractament que s’ha d’aplicar. Després, es confeccionen les fèrules a mida, una per a cada arcada.

4. La quarta fase consisteix en el tractament pròpiament dit, encara que, en realitat, es tracta de dos tractaments diferenciats, un a la clínica i un altre a casa.

Aleshores, es lliura al pacient les fèrules i un kit de blanqueig:

  • El tractament a la clínica consisteix a aplicar el peròxid d’alta concentració. Aquest producte químic allibera radicals lliures d’oxigen que netegen la dent des de dins. S’activa amb llum LED freda o amb un làser professional que augmenta la potència del tractament. L’especialista supervisa el procés en tot moment.
  • El tractament domiciliari, en què el pacient s’aplica les fèrules dentals blanquejants un nombre d’hores al dia que l’especialista ha determinat i durant un termini d’aproximadament quinze dies. En aquest cas, la concentració del peròxid és inferior a la del que es fa servir a la clínica, encara que depèn del criteri del professional, dels resultats de la fase a la clínica i del tipus de blanqueig, entre d’altres. El tractament al domicili també el controla l’especialista de manera periòdica.

5. Una vegada acabat el tractament a casa, el pacient torna a la consulta de l’especialista. En aquest últim moment es comparen les fotos de l’abans amb les del després per contrastar que els resultats del tractament són els esperats.

6. En l’última fase, en finalitzar el tractament, l’especialista dona al pacient una sèrie d’instruccions i pautes que ha de seguir perquè els resultats siguin més efectius i es conservin durant un llarg període de temps.

Preus

Aquests preus són orientatius per a tractaments complets
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
Sense assegurança
Blanqueig dental combinat
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
380 €
Sense assegurança
470 €
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any

+