ACTIVITAT AMB PRIORITAT PER A URGÈNCIES

Seguim cuidant la salut bucodental del nostre pacients amb la confiança i seguretat d’Adeslas.

Estem reorganitzant les nostres agendes per atendre totes les cites demorades i prioritzant les assistències més urgents, adoptant totes les mesures necessàries per a prestar l’assistència en les millors condicions de seguretat per als nostres pacients i els nostres professionals.

Si tens un tractament a curs, en breu la teva Clínica Dental Adeslas es posarà en contacte amb tu per telèfon per a reprendre el teu tractament.

Si us plau no vagis a la clínica sense cita prèvia. Només atenem amb cita prèvia i mantenint el control sobre l’aforament per a respectar les mesures de distanciament.

Si vols sol·licitar la teva primera consulta o necessites començar un tractament siguis o no d’Adeslas, pots sol·licitar aquí la teva cita. Per a Urgències has de trucar al telèfon 902 530 954 i el nostre equip t’indicarà com procedir.

A totes les Clíniques Dentals Adeslas hem extremat les mesures de desinfecció, distanciament social i protecció tant d’empleats com de pacients, amb un protocol de control per a la teva seguretat i la de tot el personal de clínica davant del COVID-19.

Descarrega’t de franc la nostra APP…

  • Cerca la teva Clínica Dental Adeslas més propera de forma ràpida i senzilla
  • Sol·licita la teva cita online o, si ho prefereixes, truca’ns
  • Demana hora a la Clínica Dental Adeslas que tinguis més a prop
  • Rep comunicacions i recordatoris de les teves cites
  • Més informació aquí

App disponible per a les plataformes: