ORTODÒNCIA INVISIBLE

Solució discreta i pràcticament invisible, per corregir la posició de les dents i lluir un nou somriure.

Aquest tractament és per a tu si…

Vols alinear les dents còmodament i sense dur bràquets.

Què és l’ortodòncia invisible?

L’ortodòncia invisible és un nou i avançat tractament que aconsegueix corregir els defectes de la dentadura sense que calgui fer servir els bràquets clàssics. La tècnica de l’ortodòncia invisible es basa a crear uns alineadors o fèrules transparents que s’ajusten perfectament i individualment a cadascuna de les dents.

Aquest modern tractament s’ha convertit en l’alternativa més emprada per aquells pacients que no volen portar bràquets i busquen solució als problemes de desviació en la posició de les dents, apinyament, sobreoclusió, etc.

L’avenç més gran d’aquest tractament, i la gran diferència amb l’ortodòncia convencional, és que els alineadors no són fixos ni s’adhereixen a les dents, de manera que es poden treure per menjar i per raspallar-se les dents. A més, estan fets d’un material transparent que els fa molt discrets i pràcticament invisibles a primera vista.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

Igual que l’ortodòncia convencional mitjançant bràquets, l’ortodòncia invisible busca recuperar l’equilibri entre la funció de la boca i la distribució de les dents, a més de millorar l’estètica de la dentadura.

Aquest tipus d’ortodòncia té uns avantatges que en fan una de les millors i més desitjades solucions ortodòntiques:

  • Més bona estètica i més discreció. Aquest és un dels avantatges més grans per a molts pacients. Els alineadors transparents són pràcticament imperceptibles a la vista, ja que en la gran majoria dels casos la fèrula transparent és l’únic que es necessita. Això fa que aquest tractament sigui el més estètic i discret que hi ha en l’actualitat, ja que aconsegueix uns grans resultats sense afectar l’aparença i el somriure del pacient.
  • Més bona higiene bucodental. Per evitar que es danyin i es deteriorin, les fèrules s’han de treure abans de cada àpat o per netejar-se i raspallar-se les dents. Aquest fet es converteix en un gran avantatge, ja que evita que restes de menjar puguin quedar atrapades als alineadors, a diferència del que passa amb els bràquets tradicionals, la qual cosa permet mantenir una higiene dental òptima durant el procés de correcció.
  • Comoditat durant el tractament. Un altre dels grans avantatges d’aquest sistema és que l’alineador no està subjecte a les dents. Com que es tracta d’una ortodòncia no fixa, el pacient pot descansar durant uns minuts al dia. Tot i que, això sí, per aconseguir un resultat òptim en el temps determinat, es recomana portar els alineadors un mínim de 20 hores diàries.
  • Menys molèsties durant el tractament. L’ortodòncia invisible fa servir una moderna tècnica que corregeix la posició de les dents d’una manera més suau, encara que més ràpida, que els tractaments clàssics. Això provoca menys molèsties i dolor al pacient durant el procés d’alineament i correcció dental.

Evita el desgast dental. Igual que altres tractaments, gràcies al fet que la dentadura es posiciona correctament, ajuda que les dents encaixin perfectament, de manera que les protegeix del desgast de l’esmalt provocat per una mala oclusió i per desviacions.

Compara els diferents tipus d'ortodoncia
Compara els diferents tipus d'ortodoncia

Fases del tractament d’ortodòncia invisible

El tractament d’ortodòncia invisible fa servir l’última tecnologia i les tècniques més avançades per corregir els problemes dentals en un període de temps més accelerat en la majoria dels casos que els processos clàssics.

Encara que depèn de cada cas, aquest tractament sol aconseguir els màxims resultats en un període d’entre 9 i 18 mesos, de mitjana. Aquestes són les fases per les quals sol passar un pacient amb ortodòncia invisible:

1. Primera cita i revisió. En primer lloc, cal demanar una cita amb un especialista en ortodòncia invisible, perquè pugui valorar si aquest tipus de tractament és l’idoni per solucionar els problemes i els desordres dentals de cada pacient.

2. Escàner o motlle 3D. Una vegada aprovat l’estudi i valorat el tractament, mitjançant un avançat escàner 3D es prenen imatges i models de la boca per fer-ne una projecció virtual. Aquesta és una de les característiques principals de l’ortodòncia invisible, ja que, mitjançant l’ús de la tecnologia més moderna, l’especialista pot fer una projecció precisa i exacta del que durarà el tractament.

3. Confecció dels alineadors transparents. Gràcies als últims avenços en impressió 3D, es creen retenidors transparents fets a mida perquè corregeixin els problemes de posició que presenta la dentadura del pacient.

4. Aquests alineadors s’han d’anar canviant de manera periòdica. Cada alineador correspon a una fase del tractament, fins a aconseguir l’alineació perfecta de la dentadura.

5. Cita i revisions periòdiques durant el tractament. Una vegada al mes aproximadament, el pacient ha d’acudir a la clínica perquè l’especialista analitzi com va el  procés de correcció. En aquestes cites, se solen reemplaçar els alineadors i es projecten les setmanes següents del tractament.

6. Gaudir d’un somriure nou. Una vegada acabat el tractament d’ortodòncia invisible, el pacient gaudirà d’un somriure completament nou. Gràcies a l’ortodòncia invisible, millorarà la salut dental del pacient i la manera com somriu al món.

Preus

Aquests preus són orientatius per a tractaments complets
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
Sense assegurança
Ortodòncia invisible
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
4.275 €
Sense assegurança
5.510 €
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
+