Calcula l’assegurança dental

L’assegurança dental, en funció de les necessitats que tinguis.
Tria la que més et convingui i calcula’n el preu!

Assegurances dentals disponibles

ADESLAS DENTAL MAX

L’única assegurança dental amb la qual, com més temps passa, menys pagues.

  • Més de 185 Clíniques Dentals Adeslas i més de 1.600 odontòlegs.
  • Servei integral en prevenció, ortodòncia, odontopediatria, implants i estètica dental
  • Finançament a mida.
  • Mitjans d’última tecnologia: diagnòstic en 3D, implantologia avançada i ortodòncia invisible.
ADESLAS DENTAL TOTAL

L’assegurança per als qui necessiten accedir ràpidament als tractaments o fer-se un tractament de llarga durada com els d’ortodòncia i implantologia.

Tots els avantatges que ofereix DENTAL MAX i, a més:

  • Assegurança a 3 anys de pagament anticipat*.
  • Cobertura dental total.
  • Accés immediat a tractaments.
  • Estalviaràs per a tota la família.
  • Més descompte en tractaments d’ortodòncia i implants.

ET RETORNEM 50€ AL CONTRACTAR LA TEVA ASSEGURANÇA DENTAL

Somriu sense preocupacions! Al contractar qualsevol de les nostres assegurances, Dental Max o Dental Total, accediràs a una promoció única: Et retornem 50€ al contractar la teva assegurança dental!**

PREU D’UNA ASSEGURANÇA DENTAL

Els preus d’una assegurança dental varien en funció de les seves cobertures, serveis, beneficis i número d’assegurats que incloguis, entre altres factors. A Adeslas Dental trobaràs un pla que s’ajusta a les teves necessitats, si ets una família el preu per assegurat es redueix quants més assegurats incloguis. A les clíniques pròpies disposaràs de facilitats de pagament i podràs accedir als tractaments i proves més demandats. Pots calcular quant et costaria el teu segur fent clic en els botons de la part superior d’aquesta mateixa pàgina.

Les assegurances Adeslas Dental Max i Adeslas Dental Total cobreixen una varietat de serveis des del primer dia, incloent-hi consultes de diagnòstic, neteja de boca, fluoracions, estudis de radiologia, visites de revisió post-tractament, educació bucodental, serveis d’i urgències dentals. Coneix totes les cobertures d’Adeslas Dental Max i Adeslas Dental Total.

Al contractar el teu segur dental a Adeslas Dental podràs estalviar en les teves despeses d’odontologia per a tota la família, en funció de l’ús que li donis a la teva pòlissa per a prevenir les malalties bucodentals i els tractaments que necessitis. Per exemple, per a un tractament d’ortodòncia Invisalign amb Adeslas Dental Total, l’estalvi pot ser de més de 1.000€ sent assegurat. Coneix el preu d’altres tractaments en Adeslas Dental Total.

Sí, al adquirir una assegurança dental, obtens accés sense cost addicional a tots els serveis fonamentals per a la prevenció, com a revisions, exàmens de diagnòstic, neteges dentals, etc. A més, accediràs descomptes en els tractaments dentals, oferint-te la possibilitat de finançar-los de manera convenient si és necessari. Fes clic en als botons de dalt de la pàgina per a calcular quant costa una assegurança dental.

Si vols contractar una assegurança dental, la via més senzilla i ràpida és trucar al 918863895. Els assessors t’atendran i resoldran els teus dubtes sobre l’assegurança i la contractació de la pòlissa.