Tecnologia Dental Avançada

Comptem amb la tecnologia més avançada per a oferir-te un diagnòstic més precís.

Apostem per la innovació per oferir-te diagnòstics millors, solucions menys invasives i una experiència més agradable i segura.
Equip de diagnòstic per la imatge 3D (Ortopanto/TAC)

Aquestes tecnologies ofereixen la possibilitat d’obtenir més informació a l’hora de planificar un diagnòstic gràcies al fet que el resultat és una imatge en tres dimensions de l’os i de la posició de les dents del pacient. Es fan servir principalment per planificar cirurgies d’implants, cirurgies d’extracció de cordals, tractaments d’ortodòncia, etc.

Radiovisiografia intraoral (periapical)

Sistema de diagnòstic radiogràfic que ofereix imatges digitalitzades de qualsevol part de la boca (una dent o diverses). És un procediment que es fa de manera ràpida i segura, la radicació és molt reduïda i no causa molèsties.

Motors d’implantologia

Aparells elèctrics per col·locar implants que ens permet controlar la velocitat i el torque, i seguir un protocol correcte de fresat i d’inserció.

Dispositius piezoelèctrics d’ultrasons per a cirurgia òssia oral

Aparell piezoelèctric per a osteotomies la característica principal del qual és la tecnologia d’ultrasons que actua sobre teixit dur però no sobre teixit tou. Això s’ofereix en les cirurgies on es fa servir una seguretat addicional, facilita un tractament mínimament invasiu i permet una recuperació més ràpida.

Làser de díode per a teixits tous

Aparell que emet una llum làser que permet des de tallar teixits tous fins a utilitzar-lo en una altra mena de tractaments, com ara la cirurgia gingival, periodòncia (descontaminació i cirurgia), aftes, herpes, sensibilitat dentinària i fins i tot emblanquiments dentals.