PROMOCIONS

Aprofita les promocions actives

Descobreix les promocions

Promoció vàlida exclusivament per a noves contractacions d’una assegurança dental Adeslas que efectuïn persones físiques entre l’1-8-2022 i el 28-02-2023.

FINS A 3 MESOS DE FRANC SI CONTRACTRES UNA ASSEGURANÇA DENTAL

Si contractes ara el teu segur dental podràs gaudir de fins a 3 mesos gratis: 2 mesos gratis el primer any per a pòlisses amb 2 assegurats o més i un altre mes en la renovació. Gaudeix d’una àmplia cobertura dental sense cost addicional i des del primer dia: proves de diagnòstiques, neteja anual, visites d’urgència, fins a un total de 38 actes inclosos el primer any.

Pots contractar l’assegurança a la teva clínica després de la teva primera, que inclou una revisió bucodental sense cost.

Cita online

Els nostres pacients parlen per nosaltres
PUBLICITAT: 1 Promoció vàlida exclusivament per a noves contractacions amb copagament de prima mensual que facin persones físiques entre l’1-8-2022 i el 28-02-2023. Possibilitat d’aconseguir la devolució de fins a 3 mesos de prima de les assegurances d’Assistència Sanitària o Dental, sempre que incloguin dos assegurats o més i que es contractin en el període de promoció indicat. Per obtenir l’abonament corresponent al segon o tercer mes cal renovar l’assegurança que hagi donat dret a la promoció (excepte en les assegurances Adeslas Plena Total i Adeslas Dental Total, que no caldrà renovar ja que tenen una durada inicial de 3 anys). Promoció compatible amb altres campanyes o promocions. Consulta la resta de condicions i assegurances en promoció amb el teu agent o mediador, a l’oficina de SegurCaixa Adeslas que tinguis més a prop o a www.adeslas.cat. Informació subjecta a les condicions de contractació i subscripció, com també a la fiscalitat vigent.  Adeslas Dental, SAU, inscrita en el RM de Madrid, tom 1341, foli 100, full M-25086, i amb NIF A-79347266.