Preguntes freqüents

En què podem ajudar-te?

La nostra secció d’ajuda és la manera més ràpida de resoldre qualsevol consulta.

Preguntes frecüents

La millor cura de la gingivitis és mantenir una bona rutina d’higiene bucodental i fer visites periòdiques al dentista.

En aquest article podràs trobar alguns consells per deixar de roncar.

El principal problema bucodental que poden presentar els infants és la càries dental. En aquest article t’oferim informació per prevenir-la.

També poden patir gingivitis i problemes de maloclusió dentària. Per a més informació, pots llegir el nostre article al blog sobre la gingivitis.

És la malaltia de les genives en el seu estat més sever. Provoca la pèrdua de l’os que subjecta les dents i arriba fins i tot a ocasionar-ne la pèrdua.

Es considera urgència dental tota lesió que estigui provocant dolor o inflamació, com també la presència de flegmó.

El bruxisme és una parafunció involuntària que dona lloc a dolors a la mandíbula, l’oïda i el cap, a més de trastorns de l’articulació temporomandibular i de desgast de les dents. És tractada per diversos professionals com ara el cirurgià maxil·lofacial, l’odontòleg i el fisioterapeuta.

El primer és visitar el dentista per poder valorar la seva extensió i gravetat i decidir el millor tractament per arreglar-la.

El més recomanable és visitar el dentista perquè pugui valorar l’estat de la peça i el seu pronòstic i així fer un pla de tractament.

És l’excessiva producció de saliva o hipersalivació, que es pot deure a malalties neurològiques o a anomalies anatòmiques de la boca.