Preguntes freqüents

En què podem ajudar-te?

La nostra secció d’ajuda és la manera més ràpida de resoldre qualsevol consulta.

Preguntes freqüents

L’assegurança dental té uns amplis serveis inclosos com, visites i revisions, fluoracions i higienes dentals, entre molts altres. A més, tractaments dentals a preus competitius. Pots consultar les cobertures de la assegurança Adeslas Dental a través de la web Segurcaixa Adeslas.

 

A més, tens una àmplia disponibilitat de Clíniques Dentals pròpies on podràs beneficiar-te d’un servei personalitzat d’alta qualitat. Pots obtenir més informació a https://www.adeslasdental.es/ca/calcular-asseguranca-dental/

Sí, contractant una assegurança dental pots accedir de forma gratuïta a tots els serveis bàsics (revisions, proves diagnòstiques, higiene dental, etc.).

A més, et beneficiaràs d’importants estalvis en els tractaments dentals, i els podràs finançar de forma còmoda si ho necessites.

L’assegurança dental té àmplies cobertures, visites i revisions, tractaments dentals a preus competitius i higiene anual.

A més, tens una àmplia disponibilitat de Clíniques Dentals pròpies on podràs beneficiar-te d’un servei personalitzat d’alta qualitat.

Pots consultar les cobertures de l’assegurança Dental Max i Dental Total a la nostra web. Si ho desitges, també pots calcular el preu de la teva assegurança dental i facilitar les teves dades perquè un dels nostres gestors es posi en contacte amb tu.

Pots trucar al 918863895 per resoldre dubtes sobre l’assegurança i contractar la pòlissa. T’atendrem l’abans possible.

 

Trobaràs les característiques i preus de l’assegurança dental a través de la pàgina per calcular la teva assegurança dental.

Si contractes una assegurança dental, disposes d’una revisió bucodental completa, que inclou la consulta, les proves diagnòstiques que siguin necessàries i una neteja anual sense cost addicional.

Si ets assegurat d’Adeslas Dental, et podràs beneficiar de més de 30 serveis sense cost addicional, com les consultes de diagnòstic i revisió, la neteja de boca (ambdós arcs), sessió de fluorització, segelladors oclusals (per peça), pegat de corones o ponts, protecció pulpar…

A més també s’inclouen estudis radiològics 3D, tomogràfic (TAC), periodontograma, ortopantomografia, estudi implantològic, etc.

Pots consultar les característiques i preus de l’assegurança dental a través de la pàgina per calcular la teva assegurança dental.

Si ho vols, ens pots facilitar les teves dades i un dels nostres gestors es posarà en contacte amb tu.

Sí, l’assegurança dental no té carències, i pots accedir a totes les prestacions dentals des del primer dia.

Pots fer còmodament gestions de la pòlissa a través del web SegurCaixa Adeslas, accedint a l’”Àrea de clients” > “Les teves assegurances” > “Duplicat targeta”. Si ho vols, també la pots demanar per telèfon a través d’atenció al client al 900 50 50 40.

  • Si ets el prenedor d’una assegurança d’Adeslas Dental pots abonar els rebuts impagats, per poder seguir beneficiant-te dels avantatges de l’assegurança.
  • Si vas contractar l’assegurança a través d’Oficines CaixaBank, t’ hauràs d’adreçar a una de les oficines per gestionar aquest abonament.
  • Si vas contractar l’assegurança en una clínica Adeslas Dental, Delegació o oficina d’Adeslas, ens pots trucar per telèfon a 900 50 50 40 i podràs pagar el rebut amb la targeta bancària.

Si vols sol·licitar la baixa de la pòlissa ens pots trucar al telèfon 900 50 50 40 i atendrem la teva sol·licitud.