Tornar al Blog

Què és un irrigador dental i per a què serveix

dona amb irrigador dental
20/09/2018 |

L’irrigador d’aigua és un dispositiu que llança un flux o raig fi d’aigua a les dents i les genives i n’elimina les restes de menjar i la placa bacteriana que s’acumulen a les zones d’accés difícil.

Són molt efectius, ja que combinen l’aigua amb una mica de pressió i, en conseqüència, arrastren la placa bacteriana i alhora aconsegueixen estimular les genives.

Són molt fàcils de fer servir. Principalment, n’hi ha de tres tipus diferents, en funció del disseny: poden ser portàtils, de sobretaula o alimentats per aixeta.

Per mantenir una salut bucal òptima, els professionals recomanen netejar-se les dents amb irrigador una vegada al dia i raspallar-se les dents després de cada àpat. El millor moment per fer servir un irrigador és a la nit, després d’un raspallat convencional. Si s’utilitza un irrigador d’aigua no cal fer servir el fil dental.

Els irrigadors d’aigua són una opció perfecta quan la persona porta aparells d’ortodòncia o implants dentals, ja que en aquests casos es fa gairebé impossible utilitzar el fil dental.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques