Portada » Adeslas » Es pot fer un emblanquiment dental en nens?

Es pot fer un emblanquiment dental en nens?

emblanquiment dental en nens

Es pot fer un emblanquiment dental en nens?

Per poder-nos sotmetre a un emblanquiment dental és imprescindible tenir una boca sana, tant pel que fa a les dents com a les genives. A més, cal ser més gran de 18 anys, ja que aquests tractaments poden ser molt agressius per a les dents dels nens.

La boca dels nens

Moltes famílies se senten decebudes quan surten les dents permanents, ja que són més grogues que les dents de llet. La boca dels infants canvia constantment, no només pel que fa al creixement, sinó també pel que fa a l’erupció dental, per això, fins que no s’hagi produït el recanvi complet no es poden fer aquesta mena de tractaments.

Per què els nens tenen les dents fosques

En els nens les dents fosques les pot causar la ingesta de refrescos de cola, sucs foscos, caramels i altres aliments. Una sola dent fosca podria ser el resultat d’una lesió per càries o traumatisme, per això, és important que els nens vagin al dentista per fer una revisió de rutina i una neteja cada sis mesos.

Hi ha hàbits saludables que poden ajudar a mantenir les dents blanques, com ara:

botó vull una cita

Artículos relacionados

dolor caries

Per què fan mal les càries?

12 | des. | 2019
Caries

Per què fan mal les càries? La càries dental és una descomposició dels teixits de la dent causada pels àcids produïts pels bacteris presents a la cavitat oral. La superfície…

Llegir més →

4
0
celulas madre dientes

Hi ha cèl·lules mare a les dents?

10 | des. | 2019
cèl·lules mare

Hi ha cèl·lules mare a les dents? Les cèl·lules mare són la matèria primera del cos humà a partir de les quals es generen totes les altres cèl·lules amb funcions…

Llegir més →

1
0
Veure més articles relacionats