Tornar al Blog

Tenim cura de la teva salut certificant la seguretat de les nostres clíniques

Clínica Dental Adeslas certificat de seguretat enfront de l'covid
14/07/2020 |

A Adeslas Dental les nostres més de 190 clíniques disposen de Certificat de Seguretat davant de la COVID-19

Protegir la salut de tots els empleats i pacients és, ara més que mai, essencial a la nostra companyia. Per això, a Adeslas Dental afrontem aquesta situació excepcional atorgant la major confiança i seguretat en tots i cadascun dels nostres serveis i tractaments.

Certificats davant de la COVID-19

Amb motiu dels protocols de seguretat que hem adoptat en totes i cadascuna de les nostres clíniques disposem de l’obtenció i verificació del certificat Protocol Segur COVID-19.

 

Aquest distintiu ha estat verificat per SGS, una de les primeres companyies certificadores del mercat, i revisat per Quirón Prevención, empresa especialitzada en prevenció de riscos laborals.

Les dues firmes han revisat minuciosament tots els nostres processos, des del moment de la mateixa citació telefònica o on-line, fins als procediments d’atenció al públic, la relació amb el pacient i la protecció de tots els involucrats en la prestació sanitària.

Protocols establerts

Des que vam reobrir totes les nostres clíniques el mes de maig, cadascun dels nostres centres ha establert i respectat el nostre protocol preventiu, que inclou:

  • activitats de neteja i desinfecció.
  • instruccions de seguretat per a les persones i mecanismes de distanciament social.
  • mesures de salut per a empleats i personal sensible.
  • pautes d’actuació en cas de detectar casos sospitosos d’infecció.
  • indicacions per als nostres proveïdors.

Formació als empleats

A Adeslas Dental hem desenvolupat un procés formatiu per als nostres 3.672 empleats que formen part de les nostres més de 190 clíniques per informar-los i capacitar-los per actuar davant d’aquest nou context.

La seguretat que aporta el nostre protocol i personal, al costat de la confiança que ens dipositen els nostres pacients, han fet que, per als propers 7 dies, tinguem planificades més de 60.598 cites.

Tan sols el 2019, els nostres 1.671 odontòlegs van atendre 4,15 milions de consultes a les nostres 1.235 butaques odontològiques.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques