Tornar al Blog

Torna a somriure amb confiança

Dona amb màscara torna a somriure amb confiança
16/06/2020 |

30 anys cuidant de la salut bucodental, sempre amb la confiança d’Adeslas Dental

En primer lloc, volem fer un esment especial a totes les persones que s’han vist afectades per la COVID-19. Una situació excepcional que, sens dubte, ha transformat les nostres vides.

Tot i que el període actual que afrontem a escala mundial és d’incertesa, a les Clíniques Dentals Adeslas et volem transmetre la nostra confiança i seguretat i acompanyar-te en el teu viatge cap a “la nova normalitat”.

Fa més de 30 anys que cuidem somriures i no deixarem de fer-ho. A més, totes les nostres clíniques disposen de Certificat de Seguretat davant de la Covid.

Confiança en aquesta etapa

S’obre una nova etapa davant nostre. Per fi, el desconfinament permetrà que ens retrobem amb els amics i la família, obrir negocis, viatjar… i, entre altres coses, començar o recuperar els tractaments de salut o estètica bucodental.

Per això, a les Clíniques Dentals Adeslas t’oferim la tranquil·litat de continuar amb el tractament amb un protocol pensat per protegir-te a tu i als nostres més de 3.500 empleats. Entre tots podrem recuperar la nostra vida com era abans d’aquesta crisi sanitària.

La teva seguretat, amb el suport de la nostra experiència

Cuidem somriures des del 1989. Aquell any vam inaugurar la nostra primera clínica al madrileny carrer del Príncipe i, des d’aleshores, hem crescut al costat dels clients.

El 2019, el nombre de clíniques dentals Adeslas va arribar a les 194 clíniques distribuïdes per tot Espanya, després d’obrir cinc nous centres durant aquell any. Es van atendre 4,1 milions de consultes.

La xarxa assistencial d’Adeslas Dental està formada per més de 3.500 professionals, 1.671 dels quals són odontòlegs. L’any passat 775.000 pacients es van atendre a les nostres instal·lacions.

Coneixes les dades que ens avalen?

● Siguis o no d’Adeslas, triant les nostres clíniques fas confiança a una empresa solvent i amb garantia de continuïtat.
● La nostra tecnologia, d’última generació, ens proporciona una òptima planificació que es tradueix en més seguretat per a tu a l’hora de dur a terme tots els tractaments dentals.
● Actualment disposem de 1.235 butaques odontològiques repartides per les nostres clíniques.
● A més, totes les Clíniques Dentals Adeslas disposen de certificat ISO9001, que garanteix l’homogeneïtat i la seguretat en tots els processos, i el certificat ISO14001, que legitima el compliment de totes les normes mediambientals.
● Som un referent en cures odontològiques per a tota la família, amb amplis horaris que s’adapten a tu. Això es tradueix en el fet que el 93% dels clients ens recomanen, a més de premiar-nos amb un 97% de satisfacció.
● Disposem de l’oferta de tractaments més gran del mercat, des dels més essencials fins als més complexos, innovadors i estètics, com l’ortodòncia invisible amb la tècnica Invisaling®.

I no volem acabar sense esmentar totes les persones que formen part de l’equip de les Clíniques Dentals Adeslas, que, en aquesta crisi més que mai, han demostrat la seva professionalitat.

A totes elles, gràcies!

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques