Tornar al Blog

Clíniques Dentals Adeslas: Resultats de 2018

Infografía avances odontologicos 2018
29/01/2019 |

El 2018 ha estat un any de creixement i consolidació del compromís de les Clíniques Dentals Adeslas amb la salut dental dels nostres pacients.

20 noves clíniques

El mes de desembre passat vam inaugurar 10 clíniques, a Getafe i Collado Villalba (Madrid), Osca, València, Guadalajara, Badalona, Valladolid, Palma i Inca (Illes Balears) i Candelaria (Santa Cruz de Tenerife).
En total, hem obert 20 clíniques el 2018, i hem ampliat així la xarxa fins a tenir-ne 189 distribuïdes per tot el país. Totes les clíniques són pròpies, 100 % Adeslas. No tenim franquícies, per garantir als nostres pacients que tindran els millors professionals en totes les especialitats odontològiques i la tecnologia més innovadora.
A més de les noves obertures, hem millorat les instal·lacions de 32 clíniques i n’hem ampliades 9. Destaquen les intervencions especials en dues clíniques emblemàtiques, la de Joaquín Costa, a Madrid, i la de Balmes, a Barcelona.

Innovació en assistència i tractaments

Apostem per la innovació, i per això incorporem els últims avenços en odontologia i radiologia digital. Durant el 2018, totes les Clíniques Dentals Adeslas han tingut equips 3D per garantir que s’hi feia el millor diagnòstic possible i hem fet una inversió important en equipaments per assegurar la qualitat assistencial. En el camp de l’ortodòncia, ens hem situat a l’avantguarda, amb tractaments d’un alt nivell estètic com l’ortodòncia invisible, o l’ortodòncia lingual (Incógnito 3M). També hem treballat amb èxit en la implantologia de càrrega immediata, una tècnica innovadora que permet col·locar una pròtesi provisional immediata després d’una intervenció quirúrgica implantològica.

Certificacions de qualitat

Hem obtingut la certificació externa de qualitat ISO 9001:2015, que avala l’enfocament de les Clíniques Dentals Adeslas cap a la millora contínua, amb una gestió eficient orientada a la satisfacció dels pacients. I la certificació en medi ambient ISO 14001:2015, que reconeix el nostre compromís amb la sostenibilitat mediambiental.

Cita on-line per la web o per l’app

Si el 2017 vam llançar l’aplicació de cita on-line com a servei nou per a assegurats, el 2018 hem millorat les funcionalitats de l’aplicació i hem incorporat a la pàgina web el servei de cita on-line, tant per a assegurats com per a no assegurats. També hem aplicat millores en el buscador on-line de clíniques per facilitar el procés de citació per als pacients. Durant el 2018 s’han demanat 89.830 cites on-line.

Els nostres pacients

El 2018 hem atès 741.950 pacients únics, cosa que suposa un creixement de gairebé el 15 % respecte de l’any anterior. Podem dir que el 97 % dels clients assegura estar satisfet amb l’atenció que ha rebut a les Clíniques Dentals Adeslas, i aquesta dada avala l’assistència bucodental que hem ofert i és el revulsiu més gran que tenim per seguir treballant per oferir el millor servei dental.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques