Tornar al Blog

20 de març, Dia Mundial de la Salut Oral

20 de març, Dia Mundial de la Salut Oral
10/03/2020 |

El 20 de març és el Dia Mundial de la Salut Oral, una data internacional per commemorar els beneficis d’una boca sana i promoure hàbits saludables arreu del món.

A les Clíniques Dentals Adeslas ens volem sumar a aquesta causa, ja que la salut oral és igual d’important que la salut en general.

Problemes orals principals

Sabies que el 90% de la població́ mundial, en algun moment de la seva vida, patirà alguna mena de patologia bucodental? La gravetat d’aquestes patologies és molt diversa, i pot anar des d’una petita càries fins al càncer oral.

Les afecciones més comunes son:

  • Càries
  • Bruxisme
  • Malalties periodontals
  • Mal alè (halitosi)

La bona notícia és que la major part d’aquestes patologies es poden evitar mitjançant plans odontològics preventius i uns hàbits d’higiene dental adequats.

Bons hàbits per mantenir la salut bucodental

Mantenir uns hàbits d’higiene dental òptims és el millor consell que et podem donar per evitar molts dels problemes i afeccions orals.

A més de raspallar-se les dents, hi ha altres hàbits que cal adoptar per mantenir una bona higiene, i que molta gent desconeix: fer servir complement al raspallat, com el fil dental i els raspalls interproximals, portar una dieta equilibrada i evitar alguns aliments i substàncies com el sucre, l’alcohol i el tabac són les claus principals.

Per saber més coses sobre aquests hàbits pots consultar el nostre article 10 hàbits per a una higiene bucal perfecta

Odontologia preventiva

Anar al dentista regularment és una altra de les millors mesures que pots prendre per evitar aquestes patologies orals.

D’una banda, cal fer una revisió anual en què un odontòleg faci un examen bucal complet i pugui detectar possibles problemes en fase primerenca i donar-los una solució de la manera més ràpida possible.

A més, cal fer-se higienes bucals de manera regular per evitar possibles càries i problemes a les genives, entre d’altres.

A les Clíniques Dentals Adeslas, siguis assegurat o no, la primera visita amb revisió bucodental completa i diagnòstic per imatge és totalment gratuïta. A més, tenim 194 clíniques amb amplis horaris i més de 4.000 empleats per ajudar-te a cuidar la salut bucodental. Pots demanar cita sense compromís aquí

No esperis més perquè junts, el 20 de març i sempre, celebrem la salut oral!

 

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques