Tornar al Blog

Per què cal triar una Clínica Dental Adeslas per a un tractament ortodòntic?

15/07/2021 | Tractaments

L’ortodòncia s’enfronta a problemes que van molt més allà que la simple col·locació de les dents, afronta la correcció de les alteracions en el maxil·lar superior i en la mandíbula, alteracions de la cara i, sobretot, trastorns funcionals de la masticació.

En les Clíniques Dentals Adeslas portem 30 anys cuidant de la teva salut bucodental. Gràcies al treball dels nostres professionals i a l’aval de la nostra experiència podem oferir-te una gran varietat de possibles tractaments d’ortodòncia.

Gran varietat de tractaments

Els nostres professionals avaluaran el teu cas de manera personalitzada i t’oferiran les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats, des dels braquets convencionals metàl·lics fins a les opcions més estètiques com són els braquets de safir, l’ortodòncia invisible o l’ortodòncia lingual.

Disposem dels tractaments més nous i d’estètica per a crear el seu somriure perfecte, ja que les nostres clíniques compten amb l’última tecnologia. Aquesta només d’una de les moltes raons per la qual el 93% dels nostres pacients ens recomanen.

Odontòlegs amb gran experiència

Tots els nostres professionals són odontòlegs titulats i col·legiats. Tenen una àmplia formació i estan qualificats en les tècniques més avançades.

Pots tenir la confiança que la planificació i seguiment del teu tractament sempre estarà en mans d’un dels nostres 1.671 odontòlegs que formen part del nostre equip.

Descubre los tipos de ortodoncia
Descubre los tipos de ortodoncia

Tractaments d’ortodòncia personalitzats i opció a finançament

Tots els nostres tractaments d’ortodòncia són personalitzats, i sempre els diagnostica i els valora un metge odontòleg després de dur a terme una revisió bucodental completa a través d’un diagnòstic per la imatge. A més, totes les nostres tarifes són publiques i els pressupostos estan desglossats amb la màxima transparència.

Oferim tractaments d’ortodòncia a uns preus molt competitius i amb unes condicions de finançament excel·lents.

Xarxa de clíniques pròpies

La nostra xarxa de clíniques no està constituïda per cap franquícia, sinó per 194 centres propis repartits arreu de la geografia espanyola. Totes les Clíniques Dentals Adeslas tenen la certificació ISO 9001 en gestió i qualitat.

L’índex de satisfacció dels nostres clients és del 97% on, solament l’any passat, vam atendre en les nostres clíniques 4,1 milions de consultes de 775.000 pacients.

Compromís de qualitat, innovació i seguretat

Treballem constatemente per a millorar la qualitat que els oferim als nostres pacients, per això invertim en la millora d’instal·lacions i implementació d’innovadors serveis en totes i cadascuna de les Clíniques Dentals Adeslas.

Finalment, el nostre compromís amb els nostres pacients i professionals va més enllà. Per això, totes i cadascuna de les nostres 194 clíniques compta amb el segell ‘Protocol Segur Covid-19′, un distintiu que certifica tots els nostres protocols per a assegurar i protegir la relació amb el pacient i als involucrats en les nostres prestacions sanitàries.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques