Tornar al Blog

Ortodòncia lingual

14/07/2021 | Tractaments

L’ortodòncia lingual és una nova alternativa a l’ortodòncia tradicional per alinear i posicionar les dents de manera adequada i es considera la veritable ortodòncia invisible.

És semblant a l’ortodòncia convencional amb la diferència que, en aquesta mena de tractaments, els bràquets es col·loquen a la cara interna de les dents en lloc de fer-ho a la cara externa, de manera que queden ocults i passen desapercebuts a simple vista.

Descubre los tipos de ortodoncia
Descubre los tipos de ortodoncia

L’ortodòncia lingual invisible és una solució eficaç i estètica

Aquesta mena de tractament engloba l’eficàcia de l’ortodòncia convencional amb l’estètica d’una ortodòncia invisible. A més, és molt més còmoda per al pacient i redueix els temps de tractament, en comparació amb altres tractaments invisibles.

Després d’un examen intraoral i radiogràfic exhaustiu, es farà un estudi per valorar si aquesta mena de tractament és l’ideal per solucionar el problema existent.

Una vegada fet el pla de tractament, mitjançant una innovadora tecnologia es fabricaran de manera personalitzada per a cada pacient els bràquets, que aniran col·locats a la part interna de les dents.

Avantatges principals

Els avantatges principals d’aquesta mena de tractament són:

  • Alt valor estètic
  • Alta efectivitat
  • Alta durabilitat

Durada del tractament

La durada del tractament depèn del cas en concret, però de mitjana sol durar de 18 mesos a dos anys, i cal visitar periòdicament l’especialista durant el tractament.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques