Tornar al Blog

Ortodòncia en adults: bràquets ceràmics, de safir, linguals i invisibles

15/07/2021 | Tractaments

Actualment, persones de totes les edats volen tenir les dents alineades. Hi ha una gran varietat d’opcions que cal considerar en aquesta mena de tractaments d’ortodòncia per a adults.

Ets un adult i t’has plantejat si els bràquets et poden ajudar?

El millor és anar a una primera valoració amb l’ortodoncista. Allà podran saber si els bràquets són la millor opció per al teu problema i podran aclarir tots els dubtes que et preocupen.

Descubre los tipos de ortodoncia
Descubre los tipos de ortodoncia

Quina és la millor opció d’ortodòncia per a adults?

Els bràquets metàl·lics són el tractament convencional i també el més econòmic, però hi ha altres opcions més estètiques. Hi ha bràquets ceràmics o de safir que, tot i que es col·loquen a la cara frontal com els metàl·lics, es dissimulen amb el color de les dents.

Els bràquets linguals es col·loquen a la part interna de les dents i no a l’externa o frontal, de manera que queden camuflats i no es veuen.

Una altra opció és l’ortodòncia “invisible”, que consisteix en una sèrie d’alineadors transparents que es poden treure per menjar i rentar-se les dents.

Quant de temps dura un tractament d’ortodòncia en adults?

En adults, aquests tractaments solen durar més temps que en infants. De mitjana, la majoria dels adults duu bràquets des de 18 mesos fins a 3 anys.

A més, com els infants, els adults han de dur un retenidor després de retirar els bràquets per prevenir recidives.

Mai no és tard per lluir un somriure perfecte!

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques