Tornar al Blog

Blanqueig dental amb LED

14/07/2021 | Tractaments

Com funciona un sistema de blanqueig amb LED?

El blanqueig dental amb LED és un procediment ràpid i eficaç. Si després del tractament es combina amb una bona higiene bucodental, els resultats del tractament poden ser molt duradors.

Els sistemes de blanqueig inclouen diverses aplicacions d’un gel blanquejador sobre les dents. La làmpada LED emet una llum blava freda amb una longitud d’ona de prop de 465 nanòmetres, que activa les molècules del gel, accelerant l’alliberament de les molècules blanquejadores del peròxid. Per això, aquest tipus de tractament també rep el nom de blanqueig per fotoactivació.

La llum de la làmpada està dissenyada especialment per cobrir totes les dents alhora, i, a més, filtra les emissions infraroges, cosa que ajuda a minimitzar la quantitat de calor a què estan exposades les dents.

Generalment, calen tres o quatre sessions de fotoactivació, que es poden programar en una sola cita, i s’obtenen grans resultats més ràpidament. La combinació d’aquest tipus de tractament amb els blanquejos dentals domiciliaris ofereix una eficàcia òptima.

Nueva llamada a la acción
Todo sobre blanqueamientos dentales

Com de blanques poden quedar les dents amb aquest tipus de blanqueig?

Realment, depèn d’una multitud de factors, incloent-hi les taques de les dents prèvies al blanqueig, de quin tipus d’agent de tinció ha causat la coloració, de com reacciona l’esmalt de la dent a l’agent blanquejador i del nombre de tractaments que s’han fet. També depèn del tipus d’agent blanquejador (peròxid de carbamida vs. peròxid d’hidrogen), de la concentració i del tipus de sistema d’aplicació.

El blanqueig amb LED és un tractament completament segur i innocu, tot i que pot causar lleugeres molèsties passatgeres en algunes persones amb problemes crònics de sensibilitat dental.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques