blanqueamiento dental

Tipus d’emblanquiment dental

Gràcies als avenços tecnològics ja no cal tenir les dents tacades o descolorides. Avui dia hi ha moltes opcions per aconseguir un somriure blanc i brillant.

Cada persona té unes necessitats, que cal tenir en compte abans de triar el millor mètode d’emblanquiment. Volem resultats ràpids i instantanis? Podem dedicar més temps al tractament? Ens cal una alternativa més econòmica? Abans de decidir quin mètode d’emblanquiment és el més adequat, cal valorar els pros i els contres de cada opció.

Emblanquiment dental en la clínica

L’emblanquiment amb làser o amb llum led és un tipus de mètode que l’ha de dur a terme un professional. En tots dos casos, les dents es cobreixen amb una solució emblanquidora i després, per activar la solució, es passa la fibra del làser per sobre de cada una de les dents o bé s’hi aplica la llum led. Com més temps s’estigui activant la solució, més fort serà l’efecte blanquejant.

Emblanquiment dental en casa

L’emblanquiment amb fèrules personalitzades és el mètode més econòmic i fiable que existeix. Tot i que el procediment blanquejant es fa a casa, cal anar al dentista. Consisteix a col·locar el gel emblanquidor a l’interior d’unes fèrules i després cal portar-les durant un període de temps limitat, que s’estableix a la consulta.

Les pastes de dents blanquejants poden semblar normals, però estan especialitzades a fer que les dents siguin més blanques. Per això, no convé fer-les servir com a pasta de dents habitual. Els dentistes acostumen a recomanar-les després d’un altre tractament blanquejador, per mantenir-ne l’efecte com més temps millor.

Emblanquiment dental combinat

A diferència dels tractaments anteriors, l’emblanquiment dental combinat es realitza en dues parts i uneix els avantatges de les dues modalitats: a la clínica i a casa. La primera part i més potent es realitza a la clínica i la porta a terme un profesional, i la segona, ja a casa, la realitza el propi pacient amb la fèrula personalitzada.

L’avantatge de combinar aquests tractaments és que és molt més còmode, ja que s’han de fer menys visites a la clínica, però a la vegada es manté la potència i el resultat que ens ofereix l’emblanquiment realitzat per un professional.


New call-to-action

87