Tornar al Blog

Ets un bon candidat per a un tractament de facetes dentals?

14/07/2021 | Tractaments

Les facetes dentals són ideals per a totes aquelles persones que volen millorar la seva imatge estètica. Especialment per a aquells pacients que vulguin canviar el color, forma i posició de les dents.

Si estàs pensant a col·locar-te facetes dentals has de saber que no totes les persones són aptes per a aquest tipus de tractament. En aquest article et donem les indicacions generals perquè descobreixis si tu ets un dels candidats ideals, però és important que tinguis en compte que en tots els casos és un professional el que ha d’examinar el teu cas.

Quins problemes soluciona un tractament de facetes dentals?

El primer que s’ha de tenir en compte és que les facetes dentals no poden solucionar tots els problemes estètics. En alguns casos es recomanen un altre tipus de tractaments, com el blanqueig dental o l’ortodòncia. Entre els problemes que solucionen les facetes trobem:

Problemes que solucionen les facetes

  • Dents tacades severament, en els quals el tractament de blanqueig dental no és eficaç amb taques extremadament fosques.
  • Imperfeccions menors en l’estructura de les dents, ja que les facetes aconsegueixen ocultar els encenalls, esquerdes, i les dents amb petites fractures.
  • Problemes estètics coexistents tals com a dents lleugerament tortes, una dent astellada o diverses dents tacades, els tres problemes poden arreglar-se amb un únic tractament de facetes dentals.
Encontrar mi implante dental
Encuentra tu implante dental

Què es necessita per ser apte per a un tractament de facetes dentals?

Encara que es tingui un dels problemes esmentats anteriorment que puguin solucionar-se amb un tractament de facetes, s’han de tenir en compte altres factors que faran que siguem o no siguem aptes per a aquest tipus de solució.

Qui pot sotmetre’s a aquest tractament?

  • Els pacients que tinguin suficient esmalt dental. Si no hi ha esmalt suficient, la faceta dental no tindrà una superfície d’unió el bastant forta.
  • Persones amb una bona salut bucal en general. Abans de sotmetre’s a qualsevol procediment d’odontologia estètica, és important tenir unes dents i unes genives saludables.
  • És imprescindible tenir una bona higiene dental. Això és a causa que les facetes es col·loquen en la superfície de les dents naturals, és vital mantenir-los saludables mitjançant raspallat regular, ús del fil dental i visites periòdiques al dentista.
Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques