Tornar al Blog

Disseny digital del somriure

14/07/2021 | Tractaments


L’èxit d’un tractament odontològic tant a nivell estètic com funcional necessita d’un enfocament que englobi el diagnòstic, la comunicació amb el pacient, la planificació del tractament, l’execució i el manteniment del mateix.

El Disseny Digital del Somriure es realitza mitjançant un programari que permet als odontòlegs i als tècnics de laboratori realitzar el projecte digital de la rehabilitació del somriure estètic i funcional a través d’eines simples i automàtiques.

Com funciona

Seguint un procés intuïtiu i guiat, els odontòlegs podran mostrar al pacient la vista prèvia del resultat protèsic, donant als tècnics tota la informació necessària per realitzar el projecte.

El concepte integral engloba l’anàlisi de les proporcions facials i dentals del pacient, utilitzant una sèrie predeterminada de fotografies i vídeos digitals d’alta qualitat que comprenen la relació entre dents, genives, llavis, somriure amb les característiques facials en moviment i amb emoció.

Encontrar mi implante dental
Encuentra tu implante dental

Avantatges del tractament

El realitzar un disseny digital del somriure previ, ofereix notables avantatges:

  • Facilita les habilitats diagnòstiques tant de l’estètica extraoral com intraoral.
  • Millora la comunicació tant entre els membres de l’equip implicats en el tractament com la comunicació de cara al pacient, ja que proporciona una millor percepció visual del resultat.
  • Ofereix una major eficàcia en la presentació del tractament i, en conseqüència, el pacient ho accepta de millor manera.
  • Augmenta l’eficiència clínica i la previsibilitat a través de la tecnologia digital.

Procés interactiu

A més, el propi pacient pot participar en el procés de restauració o de millora del seu somriure, co-dissenyant el seu propi tractament, compartint objectius i expressant els seus desitjos i expectatives amb el professional.

La interacció entre el pacient i l’odontòleg es millora amb les fotos i els vídeos presos en diverses etapes del tractament.

La combinació dels requisits tècnics restauratius amb els desitjos i les necessitats emocionals del pacient, dóna com a resultat un somriure natural, confiat i harmònic.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques