BLANQUEIG DENTAL LÀSER

Retorna lluminositat a les teves dents i recupera el seu color natural.

Aquest tractament és per a tu si…

No tens sensibilitat dental i vols recuperar la blancor de les dents.

Què és el blanqueig dental làser?

El blanqueig dental làser és un tractament per aclarir el to de les dents. Aquest tractament fa servir la tecnologia làser més avançada i és la manera més ràpida i eficaç d’aconseguir unes dents blanques.

El tractament de blanqueig dental làser depèn de quins tipus de dents es volen aclarir i d’on es troben les taques que es volen eliminar:

  • Si les taques es troben a les capes exteriors de la dent, el procediment és més senzill i rep el nom de blanqueig en dents vitals.

D’altra banda, si les taques o la decoloració es troben a l’interior, el blanqueig requereix un altre tipus de tractament, conegut com a blanqueig en dents no vitals.

Blanqueig làser en dents vitals

El blanqueig làser es porta a terme aplicant un gel directament sobre la superfície de la dent. Aquest gel té components que aclareixen la tonalitat de l’esmalt dental (normalment, peròxid d’hidrogen o de carbamida) quan estan exposats a la llum i a la calor dels raigs làser. El tractament de blanqueig làser en dents vitals sol durar de 30 a 90 minuts, i els resultats es poden apreciar des de la primera sessió. No obstant això, es recomana fer consultes regularment per mantenir la tonalitat desitjada.

Hi ha certs aspectes de el blanqueig dental làser que cada pacient ha de tenir en compte. Com que es fan servir raigs làser per activar el gel de peròxid que s’aplica per emblanquir les dents, aquest tractament no es recomana a persones amb sensibilitat dental, ja que les dents es poden sobreescalfar i patir alguna alteració nerviosa.

Blanqueig làser en dents no vitals

Aquest tipus de blanqueig làser és el més comú quan es vol aclarir el to de les dents que han patit una endodòncia prèvia o un altre tractament similar. Com que s’ha d’emblanquir la dent des de dins, el procés d’aquest blanqueig és una mica més llarg que l’anterior.

En comptes d’aplicar-lo a la part externa de les dents, el gel blanquejant es col·loca dins de les dents mitjançant un farciment temporal. La substància blanquejant queda a l’interior de les dents durant diversos dies fins que penetra en tota la composició de la dent. Segons el cas, el pacient ha de visitar la consulta durant els dies següents a la primera cita, ja que de vegades cal canviar el blanquejant per aconseguir la tonalitat desitjada.

Avantatges del blanqueig dental làser

El blanqueig dental làser és el tractament que trien més els pacients que volen aconseguir un somriure més blanc i perfecte. A més del caràcter estètic, el blanqueig làser té més avantatges que ajuden a mantenir una més bona salut de la boca. Per exemple:

  • Millora l’aparença física i l’autoestima. No hi ha res millor que tenir un somriure perfecte i saludable, amb unes dents blanques i alineades correctament.
  • Ajuda a millorar la higiene. Normalment, els pacients que acaben tractaments d’ortodòncia solen triar el blanqueig dental làser per aconseguir un somriure perfecte. Si volem mantenir les dents blanques, cal seguir una higiene dental excel·lent i regular.
  • Rapidesa del tractament. Els resultats del procés de blanqueig làser es poden veure des de la primera sessió, en funció de cada cas i de les característiques dentals de cada pacient. Dins de tots els tractaments estètics, els resultats de el blanqueig dental làser són els més ràpids i efectius.
  • Blanqueig sense dolor. Com que el blanqueig dental làser fa servir l’última tecnologia, el procediment és indolor per al pacient. Tanmateix, les persones que tinguin problemes de sensibilitat dental o altres molèsties, han de consultar l’especialista abans de decidir-se per un blanqueig d’aquestes característiques.

Fases del blanqueig dental làser

El blanqueig dental làser segueix un procediment còmode, ràpid i senzill. Les fases depenen de si s’han d’aclarir dents vitals o no vitals, encara que, en termes generals, ambdós processos solen seguir uns passos semblants. Són els següents:

1. En primer lloc, un odontòleg expert en tractaments estètics aplica una substància que s’encarrega de protegir les genives de cada dent durant el procés de blanqueig.

2. Després, es col·loca un gel blanquejant sobre cada peça dental. Si es tracta d’un tractament de dents vitals, el gel s’ha d’activar mitjançant raigs làser.

El blanqueig dental làser només es pot portar a terme una vegada per sessió. Per aquest motiu, i encara que les dents es veuran més blanques des de la primera cita, segurament el pacient haurà de tornar alguna vegada més per aconseguir la tonalitat que realment vol.

Si es manté una higiene bucodental perfecta i s’eviten certs mals hàbits (com fumar, per exemple), el somriure blanc i perfecte que s’aconsegueix després del tractament làser pot durar de sis mesos a un any.

Preus

Aquests preus són orientatius per a tractaments complets
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
Sense assegurança
Blanqueig Láser a clínica
Amb assegurança
i Preu per a assegurats de Adeslas Dental MAX, Adeslas Dental Familia, Adeslas Dental Activa, Adeslas Dental Òptima, Adeslas Dental Autònoms, Adeslas Dental Negocis i empreses.
410 €
Sense assegurança
650 €
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any
Contracta la teva assegurança DENTAL MAX per 144€ a l'any

+