Tornar al Blog

Consells per mantenir el blanqueig dental

14/07/2021 | Tractaments

Després de fer un tractament de blanqueig dental, les 48 hores següents són importants per millorar-ne els resultats. El resultat del blanqueig dependrà de si se segueix el tractament amb la cura i mantenir el blanqueig dental.

1. La higiene diària és imprescindible

La higiene oral és essencial per mantenir el to blanc aconseguit amb el tractament, ja que evita l’acumulació de partícules que provoquen l’aparició de taques a les dents.

Si es descuida la rutina diària de raspallat i ús del fil dental, no trigaran gaire a acumular-se aquestes noves partícules, sobretot si s’és bevedor freqüent de cafè o de te. Així i tot, simplement rentant-les diàriament es pot augmentar la longevitat del to de les dents blanquejades.

Per obtenir uns resultats òptims, és convenient no demorar la higiene oral més de 20 minuts després de consumir aliments i begudes que taquen. D’aquesta manera, les partícules causants de les taques no es dipositaran a l’esmalt.

Nueva llamada a la acción
Todo sobre blanqueamientos dentales

2. És convenient evitar alguns aliments

És recomanable ajustar els hàbits alimentaris per mantenir la nova tonalitat de les dents. La clau és evitar o reduir en gran mesura els aliments i les begudes que causen el descoloriment de les dents.

La regla d’or

si el menjar o la beguda deixen una taca permanent a la roba de color clar, el millor és reduir-ne la ingesta o, si és possible, evitar-los completament. Uns exemples clars són el vi negre, la mostassa, les baies i la remolatxa.

Begudes a evitar

Pel que fa a les begudes, és recomanable evitar les begudes extremadament calentes o fredes, ja que els canvis dràstics de temperatura a la boca poden causar l’expansió i la contracció de les dents, i fer que siguin més propenses a la tinció. És convenient reduir els refrescs, els sucs de baix pH, el cafè i el te.

3. És recomanable reduir el consum de tabac

El tabac és una de les causes principals de les tanques groguenques a les dents, per això l’ideal per a un òptim manteniment de l’emblanquiment dental és reduir-ne el consum o, fins i tot, deixar de fumar del tot.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques