Tornar al Blog

La neteja bucal fa mal?

neteja dental freqüència
25/10/2018 |

Mantenir una bona higiene oral a casa, amb les tècniques correctes del raspallat i l’ús del fil dental, evita que es produeixen molèsties durant la neteja.
No obstant això, si s’han descuidat els hàbits d’higiene oral, durant la neteja oral feta pe l’odontòleg o l’higienista es pot experimentar una certa incomoditat o sensibilitat.

Encara que la neteja bucodental realment no hauria de fer mal, hi ha alguns motius pels quals sí que podria passar, com ara la hipersensibilitat de les dents al fred, la presència d’inflamació a les genives o la sensibilitat al tacte en dents que han patit una recessió de la geniva.

Si ho considera necessari, el professional pot administrar un anestèsic local abans de la neteja per alleujar i evitar qualsevol incomoditat.
Dividir la neteja en dues sessions diferents també pot ajudar a fer que l’experiència no sigui tan desagradable.

En definitiva, el millor consell per evitar que les neteges bucodentals al dentista siguin molestes és intentar mantenir una bona higiene oral a casa raspallant-se tres vegades al dia i fent servir fil dental o raspalls interproximals per arribar a les zones d’accés difícil.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques