Tornar al Blog

Quan cal canviar el raspall de les dents?

freqüència canviar raspall dents
18/10/2018 |

Per mantenir una bona higiene bucal el raspall de les dents és el nostre millor aliat, no obstant això, de vegades no en tenim en compte l’estat. Independentment del tipus de raspall de les dents que fem servir, les cerres es desgasten i perden efectivitat. Un raspall nou pot eliminar més placa de les dents i les genives que un que estigui gastat.

És recomanable canviar el raspall de les dents o el capçal del raspall elèctric cada 3 o 4 mesos o, fins i tot abans si les cerres estan obertes o esfilagarsades. La freqüència d’ús i fins i tot la intensitat del raspallat poden accelerar el desgast del raspall de les dents.

També és important canviar el raspall quan hagis tingut una grip, una infecció a la boca o mal de gola. Els gèrmens es poden amagar entre les cerres i provocar una reinfecció.

Per mantenir net el raspall de les dents, es recomana esbandir-lo amb aigua després del raspallat per eliminar les restes de pasta de dents i la saliva persistents. Escórrer-lo de manera enèrgica per eliminar-ne l’aigua i guardar-lo en posició vertical, amb les cerres col·locades cap amunt perquè es pugui assecar a l’aire.

Emmagatzemar un raspall de les dents en un recipient tancat pot causar l’acumulació de bacteris, per la qual cosa és millor deixar les cerres del raspall completament seques i ventilades després de cada ús. Per evitar la transmissió de virus i bacteris, procura que el teu raspall no estigui en contacte amb altres raspalls.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques