Tornar al Blog

Com es neteja un raspall de dents elèctric?

netejar un raspall de dents elèctric
28/01/2020 |

És important cuidar i mantenir net el raspall de dents elèctric per assegurar que s’obté la millor neteja amb cada raspallat.

Un dels propòsits principals d’un raspall de dents és eliminar els bacteris de la boca, i per això és important mantenir el raspall de dents net i lliure de bacteris.

Passos per netejar el raspall

  1. Quan t’acabis de raspallar, cal esbandir amb aigua tèbia el capçal del raspall i les serres per eliminar-ne les restes de pasta de dents i les partícules de menjar. La superfície del mànec convé netejar-la amb un drap humit.
  2. També convé retirar el capçal del raspall i esbandir-ne la part interior com l’eix metàl·lic del mànec.
  3. Cal mantenir el raspall amb el tap quan el portem al necesser o a la bossa, ja que pot agafar pols, brutícia i bacteris. Però no convé cobrir-lo quan és al suport per a raspalls de casa: l’ambient crònicament humit pot facilitar que hi creixin bacteris. A casa cal guardar-lo en posició vertical que permet que s’assequi a l’aire.
  4. Tot i que no hi ha evidència clínica sòlida que suggereixi que realment els raspalls de dents es mantenen més nets si fem servir un desinfectant o mullem el raspall de dents en un col·lutori antibacterià per reduir la contaminació, fer-ho tampoc no farà malbé el raspall de dents.
  5. El capçal del raspall de dents elèctric convé substituir-lo cada tres mesos, o quan les serres es desgastin o s’esfilagarsin.

En definitiva, mantenir el raspall de dents net ajudarà a fer que duri més i que el raspallat sigui més eficaç i, per tant, que el resultat sigui l’òptim.

 

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques