Tornar al Blog

Creus que ja no tens edat per portar brackets? Hi ha alternatives invisibles

boca sana dona adulta
16/05/2019 |

Cada cop és més comú veure gent adulta amb els brackets de tota la vida però és veritat que encara a dia d’avui se segueix considerant cosa de nens o adolescents. Però que ja no siguem adolescents no significa que no puguem lluir un somriure bonic i perfectament alineat, per això la innovació ha fet possible tractaments més discrets.

Brackets ceràmics o de zafir

Tot i que els brackets metàl·lics són el tractament més econòmic, existeixen alternatives més estètiques per a aquelles persones que les prefereixin. Els brackets ceràmics o de zafir van col·locats igual que els metàl·lics, a la cara frontal, però es dissimulen amb el mateix color que tenen les teves dents.

Ortodòncia invisible: retenidors transparents

L’ortodòncia invisible és una alternativa a la convencional i serveix per a solucionar problemes d’apinyament, de diastemes o de sobremossegada sense necessitat de recórrer als brackets. Consisteix en una sèrie de retenidors transparents que encaixen amb les mateixes dimensions de les dents. Aquest tractament és més còmode ja que el moviment és més suau i a més a més es poden treure per menjar o raspallar-se les dents.

Ortodòncia lingual

L’ortodòncia lingual és una altra alternativa per tal d’alinear i posicionar correctament les dents. En aquest tipus de tractament els brackets es col·loquen a la cara interna de les dents i queden ocults de manera que no es veuen a simple vista. Aquesta tècnica redueix el temps del tractament respecte a altres tractaments invisibles i és molt més còmoda pel pacient.
Com més aviat es faci un tractament, millor, però mai és massa tard per aconseguir el somriure que sempre has desitjat.

 

Descubre los tipos de ortodoncia
Descubre los tipos de ortodoncia
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques