Tornar al Blog

5 passos per a millorar la teva salut bucodental

família somrient odontologia
05/03/2019 |

La salut bucodental comença per la prevenció. Encara que mantenir una bona higiene dental és la base essencial, no és suficient si no s’acompanya amb revisions bucodentals periòdiques. A Clínica Dental Adeslas apostem per la salut des de la prevenció i posem a l’abast de tothom, assegurats i no assegurats, la primera visita i una revisió bucodental completa.
T’expliquem en 5 senzills passos com millorar la teva salut bucodental:

  1. Demana la teva 1a cita amb revisió bucodental gratis. Siguis o no assegurat d’Adeslas i sense compromís, pots demanar-la on-line o trucant per telèfon. Tria la teva clínica més pròxima entre les més de 190 Clíniques Dentals Adeslas. Hi ha una molt a prop teu.
  2. Benvingut/da a la teva Clínica Dental Adeslas. Dies abans de la teva cita, rebràs un SMS com a recordatori. A tots ens sorgeixen imprevistos, per això, si ho necessites, pots canviar la teva cita online o per telèfon. Quan acudeixis a la teva primera cita, passa per recepció i completa una breu fitxa de pacient i t’indicarem la teva consulta corresponent.
  3. Revisió bucodental completa. Un cop a la consulta, l’odontòleg et realitzarà un exàmen bucal, que inclou una radiografia de la boca i un diagnòstic complet. En aquesta revisió el teu odontòleg pot detectar problemes bucodentals en fase primerenca, que potser desconeixies al no presentar símptomes, o uns altres més avançats.
  4. Pressupost sense compromís. Si necessites un tractament dental, un assessor mèdic et presentarà un pressupost sense compromís i un finançament a la teva mida.
  5. Revisió anual. Si la teva salut és òptima et recomanarem la pròxima revisió al cap d’un any. Les revisions anuals són gratuïtes amb l’assegurança dental d’Adeslas.

No esperis més, demana la teva 1a cita i revisió bucodental gratuïta per a tu i la teva família.

Pedir mi cita gratis
Pedir mi cita gratis
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques