Tornar al Blog

Els teus implants en 5 passos 

implants dentals
30/07/2019 |

Els implants dentals sempre han estat una gran opció a l’hora de refer les dents que ens falten. Per entendre millor aquest procés desglossem tot seguit les fases d’un tractament d’un implant dental.       

Estudio implantològic

En la primera fase fem una anàlisi per veure l’estat de les dents i descobrir quina serà l’opció que s’adapta millor a les teves necessitats. Aquesta primera fase es du a terme a través de radiografies, tomografies o estudis en 3D, en funció d’això, l’odontòleg podrà valorar quants implants necessites, si hi ha prou lloc i si tens prou os per col·locar-los.

Preparació per a la cirurgia

Ara passem a l’acció. Un cop tinguem el pla d’acció, l’odontòleg et donarà algunes recomanacions per preparar la boca i millorar l’èxit de la cirurgia. Entre d’altres, et recomanarà pautes com ara fer servir un col·lutori bucal antibacterià, prendre antibiòtics per prevenir una possible infecció i recomanacions per disminuir el consum de tabac.

Col·locació d’implants

És un procediment quirúrgic senzill que es fa amb anestèsia local. Es fa una incisió a la geniva, es perfora l’os amb freses i s’hi insereix l’implant. Un cop col·locat es tanca la geniva amb punts de sutura. En cas que no hi hagi prou os perquè l’implant se subjecti correctament, es farà prèviament una cirurgia d’elevació del si maxil·lar.

Integració dels implants amb l’os i el teixit                    

Abans de col·locar la pròtesi definitiva és important que l’implant es fixi durant unes setmanes o mesos. En aquesta fase l’os creixerà i el teixit es formarà al voltant per generar un fort enllaç biològic. Durant aquest període es col·locarà una pròtesi dental temporal.

Col·locació de les pròtesis dentals

Un cop l’implant s’hagi integrat perfectament, s’agafaran impressions per fabricar les noves dents. L’odontòleg et farà proves per assegurar l’estètica i la funcionalitat de les noves peces. Si t’agraden, et col·locarà les peces definitives, que se cimenten o es collen a l’implant.             

Aquestes són les fases que es durien a terme per posar un implant. Si igualment t’has quedat amb algun dubte, tenim a la teva total disposició professionals que et resoldran tot allò que necessitis.                           

 

Encontrar mi implante dental
Encuentra tu implante dental
Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques