Tot sobre implants dentals

Un implant dental és un cargol que reemplaça l’arrel d’una dent quan falla. De la mateixa manera que les arrels de les dents, els implants dentals se situen a la mandíbula i no són visibles un cop es col·loquen quirúrgicament.

Es fan servir per fer de suport a corones, ponts o dentadures i, per tant, rehabilitar una o diverses dents absents.

El material dels implants

Els implants estan fets de titani, que és un material lleuger, fort i biocompatible, cosa que significa que el cos no el rebutja. El titani té la propietat de fusionar-se amb l’os, propietat anomenada osteointegració i que és la base biològica de l’èxit dels implants.

Qui es pot col·locar implants

En termes generals, si has perdut dents, ets candidat per portar implants dentals. Tot i així, és important tenir una bona salut, ja que hi ha algunes afeccions i malalties que poden afectar l’èxit del tractament.

Per exemple, la diabetis no controlada, el càncer, la radicació a les mandíbules, el tabaquisme, l’alcoholisme o la malaltia periodontal no controlada poden afectar la integració dels implants amb l’os.

Com es col·loca un implant

El lloc i la forma en què es col·loquen els implants demana avaluar prèviament de manera detallada el sistema estomatognàtic. Això farà que calgui fer radiografies i prendre registre de com són els models d’estudi de la boca i la mossegada, que poden incloure escàners 3D. La planificació garanteix que els implants dentals es puguin col·locar en la posició correcta a l’os.

Col·locar implants dentals demana un procediment quirúrgic en què es perfora l’os per després col·locar-hi els implants perquè es produeixi l’osteointegració.
En general, calen de dos a sis mesos perquè els implants es fusionin amb l’os abans que s’hi puguin col·locar a sobre les restauracions definitives.

Com s’han de cuidar

Els implants s’han de mantenir. És important seguir una bona higiene bucal diària, raspallant-se les dents i fent servir fil dental per controlar la placa bacteriana.

També és important visitar l’odontòleg i l’higienista dental regularment, que controlaran l’estat dels implants per assegurar-se que la integritat de l’osteointegració sigui estable i que les corones, ponts o dentadures postisses sobre els implants funcionin adequadament.

Comparadora preus per a implants dentals

Informació sobre tractaments dentals

Tot el que necessites saber sobre els tractaments d’Ortodòncia, Facetes,  Implants, Endodòncia, Periodòncia i Blanqueig

Ortodòncies

Consulta aquí quins tipus d’Ortodòncia existeixen, quin et convé més i el seu preu.

Més informació

Facetes

Consulta aquí els tipus de Facetes que existeixen per estètica dental i els seus preus.

Més informació

Implants

Consulta aquí quin tipus d’Implants existeixen, els processos i els seus preus.

Més informació
Cuidados para tratamiento de endodoncia

Endodòncia

Consulta aquí com es fa una endodòncia, els tipus que existeixen i calcula el seu preu.

Més informació
Instrumental para periodoncia

Periodòncia

Consulta aquí els preus de la periodòncia i coneix tot sobre la gingivitis i periodontitis.

Més informació
Sonrisa tras blanqueamiento dental

Blanqueig

Consulta aquí els tipus de Blanqueigs, simula com et quedarà i calcula el preu.

Més informació