Tornar al Blog

5 consells per tenir les dents blanques

14/08/2018 | | admin_adeslas

Si exposem les dents a aliments i begudes que causen taques, podem perdre la blancor de les dents, sobretot després d’haver-nos sotmès a un tractament d’emblanquiment dental.

Per evitar que la blancor de les dents s’esvaeixi al cap de poc, és important seguir aquests consells:

  1. Evitar el consum de begudes que taquin les dents, com ara el cafè, el te o el vi. Si es volen consumir, una bona pràctica seria fer servir una canya perquè el líquid no entri en contacte amb les dents frontals.
  2. Raspallar-se les dents o esbandir-se-les immediatament després d’haver consumit begudes o aliments que causin taques.
  3. Seguir unes bones pràctiques d’higiene oral: raspallar-se les dents almenys dues vegades al dia, fer servir fil dental per eliminar la placa dental i utilitzar un col·lutori bucal antisèptic.
  4. Fer servir una pasta de dents blanquejant una o dues vegades a la setmana per eliminar les taques superficials i evitar el color esgrogueït. Per a les raspallades restants es recomana fer servir una pasta de dents convencional.
  5. Valorar juntament amb l’odontòleg tractaments blanquejants de retoc. En funció del mètode d’emblanquiment utilitzat pot ser que calguin retocs cada 6 mesos o després d’un any o dos. Si es fuma, o es beuen moltes begudes que causin taques, pot ser que calguin retocs més sovint.
Nueva llamada a la acción
Todo sobre blanqueamientos dentales

Nueva llamada a la acción
descobreix les nostres clíniques