Àcid hialurònic per millorar els llavis

Àcid hialurònic per millorar els llavis: tot el que n’has de saber

Què és l’àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és un material orgànic reabsorbible, que a més d’ajudar a regenerar les articulacions i el teixit ossi, augmenta la força i la flexibilitat d’ossos i teixits tous.

Com pot millorar els llavis?

L’augment de llavis és un procediment estètic que proporciona llavis més plens i gruixuts. Actualment, el farciment dèrmic injectable és el mètode més utilitzat d’augment de llavis. Hi ha molts tipus de farciments dèrmics que es poden injectar als llavis i al voltant de la boca. Els farciments més comuns són els productes que contenen àcid hialurònic, substància natural que es troba al cos.

Els farciments de col·lagen van ser molt comuns però actualment es fan servir amb menys freqüència, ja que les opcions més noves són més segures i els efectes duren més.

Els farciments d’àcid hialurònic milloren l’aparença dels llavis perquè afegeixen forma, estructura i volum

Una vegada injectat, el farciment d’àcid hialurònic suporta i dona forma als teixits dels llavis, de manera que és el perfecte complement estètic a un tractament d’ortodòncia o implants, o davant de la pèrdua de peces dentals.

Els efectes solen durar al voltant de sis mesos. Després es reabsorbeixen i calen més injeccions per mantenir el volum de llavis si és el que es vol.

Quins són els beneficis de fer servir farciments d’àcid hialurònic?

  • Més control sobre el volum del llavi i un ritme de tractament gradual. Es pot administrar en diverses cites fins que s’aconsegueixin els resultats desitjats.

  • Fàcil dissolució dels possibles bonys creats pel moviment dels llavis.

  • Apareixen menys hematomes i inflamació en comparació amb altres farciments dèrmics.

  • Els resultats són raonablement duradors tot i que no permanents.

  • Les reaccions al·lèrgiques són poc probables, ja que els farciments estan fets de substàncies similars a les que hi ha al cos.

Com s’aplica el tractament?

Les tècniques d’augment de llavis injectables amb àcid hialurònic es poden fer al consultori dental. Abans de les injeccions, es pot aplicar un agent anestèsic local o tòpic per prevenir les molèsties.

Les agulles que es fan servir per injectar la substància als llavis són molt fines. Després de la injecció, es pot administrar gel per alleujar les molèsties i controlar la inflamació. És recomanable no exercir una pressió ferma sobre l’àrea de tractament i evitar fer servir pintallavis o altres productes labials immediatament després del procediment.

Els possibles efectes secundaris dels farciments d’àcid hialurònic són temporals i només han de durar uns dies. Els més comuns són la inflamació i els hematomes, com també envermelliment i sensibilitat en el lloc de la injecció.

Cal tenir en compte que el bon estat de les dents millora l’aparença dels llavis, la pell i la cara de la mateixa manera que els farciments. Per aquest motiu l’odontologia i aquest tipus de tractaments estètics funcionen millor quan es tracten de manera conjunta. Per aquest motiu des de Clínica Dental Adeslas s’ofereix el tractament en les següents zones d’aplicació:

  • Aplicacions extraorals per a la definició del perfil labial, augment del volum labial, redefinició del solc nasolabial, farciment d’arrugues periorals, augment i remodelat de la barbeta

  • Aplicacions intraorals, la solució perfecta per completar el tractament dental

Conclusions

Les dents, com la pell, es tornen més primes amb el temps i, com a resultat, els llavis es poden moure cap endins. Tractaments d’ortodòncia o d’estètica dental com ara la col·locació de facetes dentals poden afegir volum a la superfície externa de les dents i fer que el llavi es pugui elevar naturalment. Això pot donar com a resultat llavis més gruixuts, de manera que qualsevol farciment de llavis addicional variaria.

A Clínica Dental Adeslas recomanem consultar l’odontòleg sobre com es pot complementar un tractament de salut bucodental amb els avantatges que t’ofereix l’àcid hialurònic perquè puguis lluir el teu millor somriure.

botó vull una cita

14